Wesela, Komunie, Chrzciny – CENNIK
Zupa
- Rosół z makaronem
- Podgrzybkowa z makaronem
- Barszcz z uszkami z mięsem lub z krokietem
- Krem z pomidorów z grzankami czosnkowymi
Drugie danie
- Dwa rodzaje mięs na talerzu szpadka wieprzowa i schab ze śliwką w sosie własnym
- Kotlet de’ Volaile
- Filet z indyka z dodatkiem suszonych pomidorów, sałaty rukoli i zapieczony serem
- Pieczeń wieprzowa w sosie z kurek
- Warkocz z polędwicy wieprzowej i boczku
- Dwa rodzaje mięs na talerzu kotlet de’ volaile i pieczeń wieprzowa w sosie podgrzybkowym
Dodatki
- Ziemniaki młode
- Frytki
- Ziemniaki pieczone
- Zestaw surówek
- Mizeria
- Kapusta zasmażana
- Buraczki zasmażane
- Bukiet warzyw gotowanych
Stół szwedzki
- Półmiski wędlin, sery
- Dwa rodzaje sałatek do wyboru, np. jarzynowa, grecka , gyros i z selerem
- Schab w auszpiku lub galaretka drobiowa
- Boczek pieczony zawijany ze śliwką
- Śledź w śmietanie lub w oleju
- Jajka w majonezie
- Dodatki: pomidor, ogórek, grzyby marynowane,chrzan, pieczywo
Napoje- bez limitu
- Soki owocowe Tymbark
- Napoje gazowane( typu pepsi szkło)
- Kawa i herbata
CENA 200 ZŁ/OS.
Cena dotyczy grup powyżej 20 osób
Grupy powyżej 30 osób możliwość negocjacji ceny.
Za dodatkową opłatą
• Wino lampka/os. 13 zł/os.
• Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną 19 zł/os.
• Owoce 10 zł/os.