Wesela, Komunie, Chrzciny – CENNIK

Zupa

  • Rosół z makaronem
  • Podgrzybkowa z makaronem
  • Barszcz z uszkami z mięsem lub z krokietem
  • Krem z pomidorów z grzankami czosnkowymi

 

Drugie danie

  • Dwa rodzaje mięs na talerzu szpadka wieprzowa i schab ze śliwką w sosie własnym
  • Kotlet de’ Volaile
  • Filet z indyka z dodatkiem suszonych pomidorów, sałaty rukoli i zapieczony serem
  • Pieczeń wieprzowa w sosie z kurek
  • Warkocz z polędwicy wieprzowej i boczku
  • Dwa rodzaje mięs na talerzu kotlet de’ volaile i pieczeń wieprzowa w sosie podgrzybkowym

 

Dodatki

  • Ziemniaki młode
  • Frytki
  • Ziemniaki pieczone
  • Zestaw surówek
  • Mizeria
  • Kapusta zasmażana
  • Buraczki zasmażane
  • Bukiet warzyw gotowanych

 

Stół szwedzki

  • Półmiski wędlin, sery
  • Dwa rodzaje sałatek do wyboru, np. jarzynowa, grecka , gyros i z selerem
  • Schab w auszpiku lub galaretka drobiowa
  • Boczek pieczony zawijany ze śliwką
  • Śledź w śmietanie lub w oleju
  • Jajka w majonezie
  • Dodatki: pomidor, ogórek, grzyby marynowane,chrzan, pieczywo

 

Napoje- bez limitu

  • Soki owocowe Tymbark
  • Napoje gazowane( typu pepsi szkło)
  • Kawa i herbata

 

CENA 200 ZŁ/OS.

Cena dotyczy grup powyżej 20 osób
Grupy powyżej 30 osób możliwość negocjacji ceny.

 

Za dodatkową opłatą

• Wino lampka/os. 13 zł/os.
• Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną 19 zł/os.
• Owoce 10 zł/os.

 

*Napiwek za obsługę kelnerską nie jest wliczony w cenę

TOP